Wat is de functie van een intelligente badkamerspiegel?

- 2023-03-08-

Er zijn tegenwoordig veel soorten spiegels op de afzetmarkt, maar het is niet eenvoudig om een ​​geschikte te kiezen. In dit stadium gebruiken veel mensen traditionele spiegels. Het is niet eenvoudig om eenvoudige lenzen aan de muur te bevestigen. Het is onhandig om een ​​spiegellijst aan de spiegel toe te voegen. Soms is de lamp in de badkamer te lang en is de chroma niet genoeg. Het is moeilijk te zien of de make-up dicht bij de kleding zit bij het schilderen van make-up. Het is heel gemakkelijk om te lachen. Daarom is er een huishoudelijke decoratie genaamd led intelligente badkamerspiegel opgetreden. Het is samengesteld uit een ultra-platina lens en een profielframe van aluminiumlegering van sanitaire kwaliteit, omgeven door een led-lichtband, zodat het ook helder kan zijn wanneer het als spiegel wordt gebruikt. Er zijn drie kleuren van het lichteffect, waaronder koud wit, natuurlijk licht en warm geel. Onderschat het niet. Het is niet alleen een spiegel die zal schitteren, maar heeft ook vele functies.



Het ingebouwde krachtige vergrootglas kan redelijkerwijs de functie aan om te vragen of de make-up comfortabel is of niet. Wanneer geïnstalleerd in de badkamer, hoeft u zich geen zorgen te maken over de mist van de spiegel, omdat deze is uitgerust met een anti-condens glasfilm en de anti-condens film verwarmingsmodus wordt ingeschakeld wanneer deze wordt ingeschakeld, dus het maakt niet uit hoeveel waterdamp, het zal niet beslaan.



Ik ben er vast van overtuigd dat veel mensen de oproep hebben gemist in het geval van een wasbad. Soms kan de telefoon van de klant niet worden beantwoord, wat een bedrijf kan schaden. Aangezien je deze spiegel hebt, hoef je je geen zorgen te maken. Het kan u helpen de telefoon te beantwoorden en te voorkomen dat u deze mist. Ik moet toegeven dat de Bluetooth-functie kan worden verbonden met de mobiele telefoon. We kunnen naar muziek luisteren op de mobiele telefoon als we een bad nemen in de badkamer. Het is heel gemakkelijk om nat te worden door waterdruppels op de mobiele telefoon. De Bluetooth-functie van de led slimme badkamerspiegel kan je heel goed helpen om dit probleem op te lossen. Combineer gewoon de Bluetooth van de mobiele telefoon van de spiegel met de Bluetooth van de mobiele telefoon van de mobiele telefoon, open de software voor het afspelen van muziek en het geluid komt uit de spiegel. Het kan de grootte van het geluid aanpassen en het geluidseffect omringen met 3D, zodat we de prachtige ervaring kunnen voelen.