Slimme badkamerspiegel opent een nieuw tijdperk van woninginrichting

- 2022-11-24-

LED slimme badkamerspiegelis een van de modieuze slimme meubelen voor thuis. Wij zijn er vast van overtuigd dat de meeste huishoudelijke artikelen of toepassingen in feite badkamerspiegels zijn. Laten we de slimme zone leren kennen.



1ã Tijd- en temperatuurindicatie

Deze slimme badkamerspiegel is gebaseerd op de spiegel van het Android-gsm-systeem. Het kan de systeemsoftware en huisdecoratie samen ontwerpen, met vermelding van de real-time tijd en temperatuur.


2ã Ontvang real-time informatie

Het stelt klanten in staat om te informeren naar het nieuws van vandaag, temperatuur en andere informatie op basis van het aanraken van het scherm bij het wassen van hun handen of het reinigen van hun gezicht. Het stelt hen ook in staat om woorden voor hun familieleden achter te laten en het kraanwater- en stroomverbruik thuis te volgen.


3ã Functie van het luisteren naar muziek

De intelligentie van de intelligente badkamerspiegel komt ook tot uiting in de netwerkverbinding en het online luisteren naar muziek via Bluetooth. Geniet van het luisteren naar muziek in de badkamer.



4ã Anticondens

Op dit moment kunnen alle slimme badkamerspiegels op de markt een extra anti-condenseffect bieden, wat een van de verschillen is tussen slimme badkamerspiegels en algemene badkamerspiegels. Met het anti-condenseffect hoef je het spiegelglas niet na elk bad met een handdoek te schrobben om duidelijk te zien, zodat je jezelf echt kunt zien.


5ã Vochtbestendig

Over het algemeen kunnen spiegels met LED-verlichting en touchscreen-schakelaars slimme badkamerspiegels worden genoemd. Vanwege de schakelaarvoeding binnenin zijn veel mensen bang dat ze water binnen krijgen. In feite hoeft u zich geen zorgen te maken.



6ã Antitrust

Dit soort slimme badkamerspiegels heeft ook als voordeel dat ze niet gemakkelijk roesten en een lange levensduur hebben. Dit betekent ook dat u de badkamerspiegel niet hoeft te vervangen vanwege het probleem van spiegelglascorrosie.


Ningbo Lux Universe Lighting Technology Co., Ltd.is gericht op de R & D en productie vanLED slimme lichtspiegelsvoor 12 jaar. De machtige fabrikanten, de bronfabrikanten, verkopen en passen LED slimme lichtspiegels rechtstreeks aan. Met sterke hightech-mogelijkheden, een nieuw ontwerp, uitstekend vakmanschap, uitstekende kwaliteit en attente services, is Dapai Mirror Industry de consistente keuze geworden van vijfsterrenhotels, openbare plaatsen en huisdecoratie voor zijnslimme spiegels,slimme make-upspiegels, woondecoratie spiegels,slimme badkamerspiegels, en Hollywood bulb-spiegels, Het heeft goede samenwerkingsrelaties opgebouwd met veel merkbedrijven, ontwerpinstituten, bouwers, fabrikanten van bouwmaterialen, en heeft voldaan aan de behoeften van klanten voor massamaatwerk en kleine batchbestellingen.